skip to Main Content

I samarbeid med Sirdal Huskyfarm ønsker vi å tilby flott pakke for bedrift og privat.

Sirdal Huskyfarm tilbyr skreddersydde opplegg for teambuilding, kurs og jobb konferanser. De har bred erfaring med tilrettelegging av julebord, vennefest, bryllup og andre merkedager. Deres fasiliteter finner du i storslått natur med kort reiseavstand fra sentrale strøk i Sør Norge.

Sirdal Huskyfarm kan love frisk luft, velsmakende måltider og spennende aktivitetstilbud. Deres vertskap strekker seg langt for at gjestene reiser hjem med rike og ekte opplevelser.

Start med god overnatting hos oss på Byrkjedalstunet, møter og velsmakende lunsj etterfulgt av spennende aktiviteter i Sirdal med godt måltid slutten av dagen. Spennende tilbud for store og små grupper.

Sommeropplevelser

Skiftende årstider gir også skiftende aktiviteter. I takt med naturen endres også livet og aktivitetene på farmen. Vakre Sirdal får ny innpakning og vi byr på andre spennende aktiviteter. Prøv gjerne idylliske kanoturer på stille fjellvann eller prøv pil og bueskyting på farmen. Her kan du også trene deg på leirdueskyting, klatring, eller bare nyte en dag med sjelefred og fiskestang.

Hundekjøring er også et tilbud om sommeren. Med spesiallaget sparkesykkel i egen rundløype på gården, kan du også oppleve hvordan hundene arbeider uten snø. Hundegården er i seg selv en opplevelse. Her kan du gå inn til hundene og være med på foring og stell. Hundegården er spesielt tilrettelagt for besøk av alle aldersgrupper. Ja, til og med barnevogn og rullestol kan kjøres inn i hundegården. Alle hundene er inne i hvert sitt hundehus og vi tar de ut i den store hundegården etter behov. Alt i meget forsvarlige og trygge omgivelser.

Vinteropplevelse

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder, fra masse lyd, kaos og energiutfoldelse ved start, til den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Hør på bålet som knitrer og kjenn den friske luften fylle lungene. La roen fylle sinnet. Da betrakter vi deg kanskje i øyekroken og smiler. For da vet vi at du har fått en smak av Sirdal og at dette vil du huske!

I Sirdal elsker de vinteren! Spesielt når sola skinner og snøen ligger som et innbydende teppe og lokker både mennesker og hundespann ut på tur. Tunge snøfall og vinden som uler gir en magisk og god følelse etter fysisk anstrengelse ute i frisk fjell-luft. Da er det godt å nyte et velsmakende måltid før en går til ro.

Sammen med Byrkjedalstunet og  Sirdal Huskyfarm kan du under trygge forhold bli med på dagsturer, trugeturer, hundekjøring og turer med overnatting på Byrkjedalstunet.

For andre passer det kanskje bedre med isklatring eller snøscooter, eller rett og slett en dag i akebakken!

Vinteren er en venn i Sirdal!

Sirdal huskyfarm
Sirdal huskyfarm
Sirdal huskyfarm
Sirdal huskyfarm
Sirdal huskyfarm
Sirdal huskyfarm

Kart

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top