skip to Main Content

Elsker du sjokolade, eller ønsker du en spennende teambuilding sammen med dine venner eller kollegaer? Vi kan skreddersy pakker med sjokoladekurs, overnatting og god mat etter ditt behov.

Passer perfekt til:
Større grupper, kurs og konferanse, teambulding, julebord, selskap og mye mer.

Basis kurs i Konfektlaging
Tid: 3,5 timer
Fra: 10-60 personer
Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for både hobbykokker og kokker med fagbrev. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer og cellofan.
* Minimum 10 deltakere

Sjokoladeverksted med sjokoladefontene
Tid: ca 2 timer
Fra: 15 til 60+ deltakere
Dette kurset er et forenklet sjokoladekurs. Et viktig inn-steg for alle som er glad i sjokolade.  Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere 3 typer konfekt. Dere trenger ingen kunnskap fra før av, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
I kaffepausen starter vi opp vår sjokoladefontene hvor dere kan dyppe friske frukter.
* Minimum 15 deltakere

Barnekurs / Familieverksted
Tid: ca 1,5 time
Fra: 20 til 60 deltakere

Her lager vi sjokoladeskål med ballong, marsipankuler i sjokolade og sjokoladeslikkepinner.
Vi spanderer sjokoladefontene med friske frukter i pausen mens sjokoladekreasjonene stivner.
* Minimum 20 deltakere

ballong5-Kopi
1918754_1052352898155756_8241623208370790082_n
Gloppedalsvatnet

  Kontakt oss i dag

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top