Skip to content

SAMARBEIDSPARTNER: Fjordgløtt Velvære ble grunnlagt i desember 2006 med utspring i ambisjoner, kreativitet og en drøm som senere ble realisert. Mellom en dyp fjord og høye fjell, fant Eli mange grunner til å starte opp en salong i den vakre naturen i den lille bygda Frafjord. Målet var å kunne kombinere kompetansen fra både helse og velvære, og invitere kunder til en unik atmosfære i rolige omgivelser. Siden oppstartsåret har Fjordgløtt Velvære vokst fra å være en forretningside til å bli en profesjonell og veletablert velvære salong, hvor hovedfokuset alltid er å gi eksepsjonell ekspertise i hver en behandling.

Vi anbefaler et besøk til Fjordgløtt i sjarmerende private lokaler på Frafjordgarden 133 mens du er på Byrkjedalstunet.

Eli Veen Frafjord:
Eli Veen Frafjord er innehaver av Fjordgløtt Velvære. Hun er utdannet hudterapeut, offentlig godkjent hjelpepleier og medlem av Norske Kosmetologer & Hudterapeuters Forbund (NKHF). Eli behandler med/ selger de anerkjente hudpleieseriene Babor og Exuviance.

Webside: www.fjordglott-velvere.net
«Fra hand, til hud, til sjel»

Kontakt:
Telefon: +47 917 83 178

Byrkjedalstunet er stolt samarbeidspartner av Fjordgløtt Velvære.

Behandlinger:
fjordglott-velvere-1

Ansikt
​Luksus og komfort er en kort beskrivelse på de fantastiske ansiktsbehandlingene Fjordgløtt har og tilby. I harmoni med dine behov kan du blant annet velge mellom full ansikt behandling, dyprens, farging av vipper/ bryn og make up.

fjordglott-velvere-2

Kropp
Unn kroppen noe godt- noe alle trenger for å holde seg i form både fysisk og psykisk. Ved å fokusere på individuelle ubalanser i muskler og ledd, er det opp til den enkelte å velge mellom deilige massasjer, skrubb/rens eller effektiv fjerning av avfallstoffer.

fjordglott-velvere-5

Voksing
Kom innom for effektiv og langvarig hårfjerning da voksing er den mest foretrukne teknikken, samtidig som den er enkel og naturlig. Fjordgløtt tilbyr voksing av både kropp og ansikt.

fjordglott-velvere-4

Hånd og Fotpleie
​Vi bruker våre hender og føtter hele tiden, hver dag, og med så store påkjenninger er det ekstra viktig å ta vare på disse kroppsdelene.
Du får mye igjen for god og næringsrik pleie med kvalitets produkter hos Fjordgløtt.

Back To Top