Skip to content

Mat, historie og den ekte opplevelsen.
Byrkjedalstunet er et hotell hvor maten, historien og den jordnære, ekte opplevelsen står i sentrum. Byrkjedalstunet har også eget lysstøperi. Her er norskproduserte og håndlagede lys sammen med lokal kunst og interiørvarer.

FORVALTER AV KULTUR
Natur, idylliske byggverk, kokkekunst, vin og komfort knyttes sammen og gir et sanselig inntrykk. Her kan du overnatte i idylliske hus bygget i eksakt samme stil som husene som sto i området på 1800-tallet. De mange detaljene innen gjenstander, dekor og farger skaper en stemningsfull reise tilbake i tid, på tross av at komforten er topp moderne. På tunet finnes alt fra det lune og hjemmekoselige til det spektakulære og særegne.

I STORSLÅTT NATUR
Byrkjedalstunet hotell er omringet av Rogalands flotteste natur og er et glimrende utgangspunkt for fine naturopplevelser til f.eks. Lysefjorden, Preikestolen, Kjerag, Månafossen, Gloppedalsura og de praktfulle Jærstrendene. Vi er kjent for god, tradisjonell norsk mat og serverer alt fra bondekost til de flotteste selskapsretter. I 1999 ble restauranten vår kåret til årets spisested langs veien og regions vinnere av årets Ganefart i 2008.

INFORMASJON
Stavanger Lufthavn Sola – 55km.
Stavanger Sentrum – 60km.
Gratis parkering.

Se vår brosjyre om Byrkjedalstunet (pdf)

Flere spennende ting hos oss

Stilling ledig

Servitør til hverdag og fest - 50 % stilling Kan du tenke deg å jobbe…

Les mer

Historie

Byrkjedalstunet – fra ysteri til turistmagnet med tradisjoner Tradisjonene stikker dypt på Byrkjedalstunet, men senteret…

Les mer

Gavekort

På Byrkjedalstunet er det historien som står i sentrum. Komforten på rommene er topp moderne.…

Les mer
Back To Top