skip to Main Content

En prisvinnende smak av historie på Byrkjedalstunet.

EN KULINARISK KULTUROPPLEVELSE
Restauranten var opprinnelig et Ysteri og er gjennomgående dekorert med gamle gjenstander og antikviteter fra ysteridriften og private hjem fra midten av 1800-tallet. I den hjemmekoselige og intime atmosfæren skaper vi en kulturopplevelse av både kulinarisk og visuell karakter.

Vi serverer alt fra tradisjonsrik bondekost til de flotteste selskapsretter, tilberedt av lokale råvarer fra skog, fjell og fjord. Velg blant nystekte lapper, saftig Herefordbiff som beiter oppå høyfjellet om sommeren og nede i dalen på våren og høsten, våre populære kjøttkaker, aure, rømmegrøt eller andre retter fra menyen. Byrkjedalstunet ble kåret til årets spisested langs veien i 1999 og regions-vinner av Ganefart 2008.

 

lapper-byrkjedalstunet-1024×683

Sesong og våre menyer

Familiejulebord

Familiejulebord

Velkommen til jul i Gloppehallen – regionens mest spektakulære festhall. Familiejulebord - magisk julestemning for…

Les mer
Sommermeny

Sommermeny

Lapper serveres med rømme og rørt syltetøy, eller du kan velge softis oppå. Hjemmelaget sjokoladekake,…

Les mer
Julemeny

Julemeny

Middag Sprøstekt svineribbe servert med medisterpølser, medisterkaker, svisker, epler, rødkål og den smakfulle ribbesausen. Spesialtørket…

Les mer
Påskemeny

Påskemeny

Vi selger også småretter som smørbrød, salat og baguetter. Dessert vil variere fra dag til…

Les mer
Back To Top