skip to Main Content

En prisvinnende smak av historie på Byrkjedalstunet.

EN KULINARISK KULTUROPPLEVELSE
Restauranten var opprinnelig et Ysteri og er gjennomgående dekorert med gamle gjenstander og antikviteter fra ysteridriften og private hjem fra midten av 1800-tallet. I den hjemmekoselige og intime atmosfæren skaper vi en kulturopplevelse av både kulinarisk og visuell karakter.

Vi serverer alt fra tradisjonsrik bondekost til de flotteste selskapsretter, tilberedt av lokale råvarer fra skog, fjell og fjord. Velg blant nystekte lapper, saftig Herefordbiff som beiter oppå høyfjellet om sommeren og nede i dalen på våren og høsten, våre populære kjøttkaker, aure, rømmegrøt eller andre retter fra menyen. Byrkjedalstunet ble kåret til årets spisested langs veien i 1999 og regions-vinner av Ganefart 2008.

 

Mat, Restaurant

Sesong og våre menyer

Bageriet

Bageriet

Fra vårt nydelige Bageri serverer vi deilige brød som du kun får hos oss. Byrkjedalsbrød…

Les mer
Familiejulebord

Familiejulebord

Velkommen til jul i Gloppehallen – regionens mest spektakulære festhall. Familiejulebord - magisk julestemning for…

Les mer
Sommermeny

Sommermeny

Meny Lapper serveres med rømme og rørt syltetøy, eller du kan velge softis oppå. Hjemmelaget…

Les mer
Julemeny

Julemeny

Fra søndag 12. november serverer vi julemat her på Byrkjedalstunet! Fra vårt tradisjonsrike kjøkken dufter…

Les mer
Påskemeny

Påskemeny

Vi selger også småretter som smørbrød, salat og baguetter. Dessert vil variere fra dag til…

Les mer
Back To Top