skip to Main Content

SÆRPREG PÅ ALLE ROM
Ved Byrkjedalstunet hotell er det norsk kulturhistorie som står i sentrum. Komforten på rommene er topp moderne, selv om bygningene er som tatt ut av et norsk folkeeventyr. Sov i hus med gressdekkede tak. Våkne til fuglekvitter og bekkesus.
Byrkjedalstunet hotell har 31 overnattingsrom, fordelt på enkle-, doble- og familierom. Vi kan huse til sammen 64 gjester. Ingen rom er like, alle har hvert sitt særpreg. Samtlige rom har velutstyrt, moderne bad og dyner i ekte gåsedun.

ALLE ROM HAR
– Frokost inkludert
– Trådløst nettverk
– 46 tommer HD-TV og 20 kanaler
– Moderne bad
Sjekk-inn tid: 15:00.
Sjekk-ut tid: 11:00.

Byrkjedalstunet

Traveller rating: 7.5 Good

RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.7 Rated by Guests

  Send oss en forespørsel/booking

  Navn - Etternavn: *
  E-post: *
  Telefon:*
  Nasjonalitet: *
  Adresse: *
  Postnummer + poststed: *
  Ankomst: * (Dato.måned.år)
  Utreise: * (Dato.måned.år)

  Antall voksne: *

  Antall barn: (0-16 år)

  Barneseng:

  Husdyr:

  Informasjon: (Informasjon vi bør vite om oppholdet)

  * Du vil motta en e-post kopi av det innsendte skjemaet.

  Hotellet ligger fint til med fin natur rundt. Rommet var veldig koselig, og geiter som utsikt fra rommet var stas for meg og reisefølget. Frokosten var veldig bra, og personalet var serviceinnstilte og hyggelige.
  June.

  Fin plass for barna,de koste seg med geitene og alt det andre de kunne leke med og alle trollene de kunne studere. God middag og frokost, fint rom og gode senger. Fin utstilling med utstoppede dyr.
  Gunnlaug

  Svært fint familierom, som fra en kongsgård i eventyrene. Nydelig frokost servert til oss fire om morgene. Et veldig godt utgangspunkt for en dagstur på ski.
  Janet

  At de hadde tatt vare på de gamle bygningene og laget det veldig koselig. Stearinlys på bordene i restauranten. Veldig god seng. «De tre bukkene bruse» + levende geiter.
  Hilde

  Back To Top