Vi søker Kokk i 100 % stilling
Vi søker deg med lidenskap for matlaging. En kokk på Byrkjedalstunet samarbeider godt med kollegaer for at vi sammen skal nå våre høye mål. Veldig bra om du også har kompetanse som gjør at du kan ta deg av varebestilling og noe administrative oppgaver.
Arbeidsoppgaver
- Du liker at ta del i det daglige ansvaret
- Du deltar på varebestilling
- Du har erfaring i kokkeyrket
- Du er opptatt av god flyt i arbeidsdagen
- Du har god kjennskap til IK-mat
- Du er kreativ og liker menyutvikling innenfor gitte rammer
- Kanskje viktigst av alt: du har lidenskap for matlaging
Kvalifikasjoner
- Du kan vise til og dokumentere tidligere erfaring fra kokke yrket
- Må beherske engelsk og/ eller et skandinavisk språk muntlig og skriftlig.
Personlige egenskaper
- Du er fleksibel, jobber godt under stress og har en profesjonell og personlig tilnærming til kolleger og gjester
- Du er en lagspiller, og vil fremme samhold
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Du vil arbeide i et godt miljø med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer. Byrkjedalstunet er kjent for det tradisjonsrike, samtidig jobbes det også hele tiden med utvikling for å nå våre høye mål.
Vi tilbyr deg
Byrkjedalstunet – en annerledes og unik opplevelse; der tradisjoner og lokale råvarer står i sentrum.
Bygningene til Byrkjedalstunet har opprinnelig vært et ysteri. Ysteriet ble grunnlagt av lokale bønder i 1923, stor geitebestand og godt beite gav råvarene til den kjente Byrkjedalsosten. Det finnes mange gamle gjenstander fra ysteridriften og fra private hjem fra midten av 1800-tallet i hele restauranten.
Byrkjedalstunet byr på hjemmelagde norske retter, med lokale råvarer som den viktigste ingrediensen!
Lønn og arbeidstid
100% Fast kontrakt
- Konkurransedyktig lønn
- Turnusordning etter avtale/ skift (vi søker i hovedsak en kokk til morgenskiftet fra kl. 6.00 – 14.00)
- Ledig stilling fra 1. august 2023
Vil du bli med på laget vårt?
Har du spørsmål? Kontakt – Jofrid Åsland Gilje, assisterende daglig leder – tlf.: 93882341 – e-post: jofrid@byrkjedalstunet.no
Servitør til både hverdag og fest
Kan du tenke deg å jobbe som servitør både i den daglig driften i kaféen og selskap? Da er det deg vi leter etter. Servitørene har en viktig og sentral rolle på Byrkjedalstunet. Vi legger stolthet i at gjestene skal føle seg velkomne og sett hos oss. I tillegg til serveringen er dette noe av det viktigste ved jobben.
Dine hovedoppgaver inkluderer:
- Servering av mat og drikke
- Holde deg oppdatert på menyer
- Fokus på service og kvalitet
- Mersalg
- Lage unike gjesteopplevelser
- Overholde skjenkeloven
- Stillingene innebærer skiftarbeid på hverdager og i helg.
Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Du vil arbeide i et godt miljø med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer. Byrkjedalstunet er kjent for det tradisjonsrike, samtidig jobbes det også hele tiden med utvikling for å nå våre høye mål.
Vi tilbyr deg
Byrkjedalstunet – en annerledes og unik opplevelse; der tradisjoner og lokale råvarer står i sentrum.
Bygningene til Byrkjedalstunet har opprinnelig vært et ysteri. Ysteriet ble grunnlagt av lokale bønder i 1923, stor geitebestand og godt beite gav råvarene til den kjente Byrkjedalsosten. Det finnes mange gamle gjenstander fra ysteridriften og fra private hjem fra midten av 1800-tallet i hele restauranten.
Byrkjedalstunet byr på hjemmelagde norske retter, med lokale råvarer som den viktigste ingrediensen!
Hvem ser vi etter?
Du har et tydelig service-gen og ser positivt på utfordringer, ikke som problemer. Du er en lagspiller og kommuniserer godt på norsk og gjerne også engelsk. Grunnet alkoholservering må du være over 20 år.
Vil du bli med på laget vårt?
Har du spørsmål? Kontakt – Jofrid Åsland Gilje, assisterende daglig leder – tlf.: 93882341 – e-post: jofrid@byrkjedalstunet.no