Skip to content
Sommerbryllup på Byrkjedalstunet - Norway.

Alle tenkelige tekniske fasiliteter er på plass. Lysriggen kan designes i ulike farger gjennom arrangementet. Lysbilder og film kan vises fra projektoren. Scenen kan brukes av både toastmaster, talere og artistiske innslag underveis. Når det spilles opp til dans, er lyden god på dansegulvet, samtidig som lokalene tillater at de som vil prate kan kose seg i behagelig avstand fra lydkilden.

Kokkene er dyktige og menyen har få begrensninger. Brudeparet og gjester kan gjerne overnatte hos oss. Kan du ønske mer?

Har du lyst på en omvisning i Gloppehallen, ta kontakt så viser vi deg alle mulighetene:
Telefon: +47 51 61 29 00.
Epost: Bruk kontaktsjema nede på siden.

Hvordan kan et bryllup bli ?

Den spektakulære festsalen Gloppehallen er på 950 m2 og er sprengt ut i fjellet.
Den særegne og trolske atmosfæren gjør dette til et av de mest spennende bankett- og arrangementsstedene i hele fylket.

Gloppehallen er absolutt det ultimate festlokalet. Hallens utforming er en genial ramme rundt en begivenhet som bryllup, og den blir nesten like spesiell for brudeparet som gjesten. I denne type omgivelser blir gjestene selvsagt trollbundet av bruden, men samtidig gir lokalet bruden og brudgommen en herlig følelse av å være spesielle fordi atmosfæren og stemningen blir nær sagt eventyrlig og noe helt utenom det vanlige.

Interiøret og fargene i Gloppehallen er nøytrale og begrenser ikke valg av farger på verken brud, dekorasjoner eller blomster. Brudeparene som giftet seg her om sommeren, hadde plukket masse blomster fra egen hage og dekket nydelige bord i akkurat de fargene de selv syntes var vakrest.

Fleksibilitet, samt sterk evne og vilje til å oppfylle brudeparets ønsker, er noe av det som gjør oss til et populært sted å legge bryllupet. Selve rammen rundt feiringen er såklart viktig, og i dag ønsker mange å gi den store dagen en litt annerledes setting slik feiringen huskes som virkelig flott. I tillegg er vi omkranset av fjell og fjorder, og har Gloppedalsura som nærmeste nabo. Det er jo Nord-Europas største steinur, og dermed benytter mange av dem som feirer over flere dager sjansen til å ta attraksjonen i nærmere øyesyn.

Både små og store bryllupsfeiringer
Vi har hatt en ganske formidabel økning i bryllup i Gloppehallen, og flere mindre i de andre lokalene. Vi inviterer gjerne det kommende brudeparet samt foreldrene deres til en omvisning der de ser seg rundt, får informasjon om muligheter og også kan fremme ønsker dersom de har ideer utenom det vanlige.

Når det gjelder bryllup, er vi behjelpelig med å skreddersy bryllupsfesten. Det er også mulighet for å ha vielsen inne i fjellet det blå. (Fjellvielse). Vi legger ned mye tid og energi for å få alle brikker perfekt på plass. Gjestene våre kommer fra hele Norge, og de fleste kontakter gjerne både prest og kirke på egen hånd. Dersom noen ønsker hjelp med bestilling av blomster, fotograf, eller kanskje standsmessig ekvipasje i form av hest og kjerre er vi selvsagt på pletten og er behjelpelige med det!

Vielse
Vi arrangerte flere bryllup der både vielse og bryllupsfest gikk av stabelen i Gloppehallen. Seremonien var helt fantastisk, rørende og veldig romantisk.

Mens de venter på brudeparet
Gjestene ankommer som regel før brudeparet, da serveres gjerne aperitiff og fingermat og frukt mens de venter.

Noen brudepar ankommer med flott hest og kjerre som kjøres av en tradisjonell og staut hestekar i bunad, og da gjerne mens en annen kar spiller hardingfele samtidig. Andre igjen velger å svinge flott inn på tunet i en åpen kabriolet mens gjestene tar imot med applaus og blåser hjerter av såpebobler som velkomst. Det legges ut en rød løper som brudeparet entrer Gloppehallen på, og gjestene stille seg høytidelig opp langs begge sider av denne.

Måltidet
Bryllupsmiddagen er alltid et høydepunkt. På forhånd er alle detaljer rundt serveringen samkjørt mellom hovmester og toastmaster slik at selskapet får god balanse og gjennomførelse med tanke på skjenking, taler og mat. Timing er essensielt under bryllupsmiddager – ofte sitter gjestene uvanlig lenge til bords og en trenger kanskje tid til å både strekke på bena, samtidig som middagen skal ha en naturlig progresjon. Vi har et fantastisk kjøkken som tryller frem lekre retter. Våre menyer er basert på lokale råvarer, laget etter tradisjonsrike oppskrifter. Ønsker brudeparet en annen vri på menyen, noe ekstra, så legger vi oss selvsagt i selen for å gjøre det beste ut av det.

Brudevals og underholdning
Etter middag er det klart for polynese og brudevals – brudevals innleder tiden for underholdning, musikalske innslag, og dans til uti de små natte-timer. Vi har flere band som vi har god erfaring med som vi gjerne anbefaler. Flere brudepar har ofte venner og kjente som både spiller og synger, dette gjør musikk-underholdning på kvelden veldig personlig er med på å gjøre dagen enda bedre for både brudepar og gjester.

Champagne og himmelseng
Hotellet reserverer en egen brudesuite med himmelseng til brudeparet, og i likhet med de øvrige værelsene ligger også denne i en kopi av et husmannshus fra 1800-tallet. Hit trekker de nygifte seg tilbake, og nyter champagne og jordbær mens de fordøyer alle inntrykkene en av livets største dager har gitt dem.

Dagen derpå i naturskjønne omgivelser
Det er mange som ønsker å stå opp dagen etter og møte igjen alle gjestene fra den store kvelden. Da er det godt å kunne samles til en god frokost og nyte denne lenge. Man trenger ikke haste hjem, men kan gjerne ruke tiden og slappe av, ta en tur.

  Send oss en forespørsel på ditt bryllup

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:

  Bryllups dato:*

  Antall gjester:*

  Overnatting: *

  JaNei

  Din melding:

  * Du får e-post kopi av innsendt skjema.

  Back To Top