Skip to content

Suleskarvegen er kjent for å være Sørvestlandets høyeste veiforbindelse. Suleskarvegen inviterer til å ta livet med ro, stoppe opp og se deg rundt.

Suleskarvegen er kjent for å være Sørvestlandets høyeste veiforbindelse. Den går fra Suleskar i Sirdal til Brokke i Setesdal og videre over fjellet til Dalen i Telemark og til Høydalsmo hvor den treffer Haukelivegen E134. Langs Suleskarvegen er det mye å oppleve. Suleskarvegen svinger seg fra Rogaland i vest, over fjellet gjennom Agderfylkene og videre til Telemark – fra livlig bymiljø til rotekte kultur og herlig høyfjellsnatur.

Suleskarvegen inviterer til å ta livet med ro, stoppe opp og se deg rundt.

Suleskarvegen er som skapt for MC Den snor seg frem mellom fjord og fjell, ned bratte fjellsider, oer luftige høyfjellspartier og gjennom frodige bygder. Ruten har blitt kåret til en av Norges beste MC-ruter av Bike. Suleskarvegen har utviklet seg til å bli sør-Norges MC-entusiasters eldorado. Prøv det du også! Veien er vinterstengt  Suleskarvegen er vinterstengt fra 1. november til rundt 20. mai. Sjekk vegvesenets informasjon om vinterstengte veier for nøyaktige datoer for åpning og stenging.

Les mer på www.suleskarvegen.no.

Kilde: Region Stavanger
Foto: Luke Tennant

Back To Top